tisdag 20 januari 2015

40 år idag...


Många talar om ”40 årskriser” hit och dit men vad tusan, man blir väl inte äldre än man gör sig!? Själv är jag i ärlighetens namn inte äldre än 24, metabolt alltså ;-).
Fysiskt känner jag mig inte en dag äldre än 24 men mentalt 40, absolut, en skön medelålders känsla. Stabil, lugn och välbalanserad i kropp och sinne.

Ja tänk va, 40 år, det är samma sak som 14 600 dagar! Tjohoo :-)
Jag känner mig som sagt inte särskilt gammal. Visste ni förresten att den tecknade legenden Homer Simpson är 39 bast…Ops!

Det här med åldersnoja har jag aldrig förstått mig på, men vi får väl se, kanske slår till nu under detta årtionde. Den som väntar får se ;-).

Idag känner jag mig stark, fylld av livskraft och önskar mig ett fortsatt bra liv fyllt av överraskningar, upplevelser och erfarenheter rikare för var år som går.

Det blir vad man gör det till, eller hur?!

Tankegångar som, nu är man ju närmare 50 än 30, närmare 60 än 20, närmare 70 än 10, närmare 80 än födseln, kan man ju lägga på hyllan, för med dessa tankegångar blir man ju uråldrig.

Nog bäst att satsa på några riktigt bra utmaningar under 2015 såsom en repris av Tough Viking och vem vet hamnar jag också på mitt livs första rena löplopp.
Väl på tiden som löpcoach va?!


Jag accepterar mitt inträde i medelåldern med glimten i ögat och satsar på att bli lite snabbare, starkare och smartare för att det gör att jag mår så himla bra!

Kram på er alla fina människor som omger mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar