onsdag 22 september 2010

Lyxigt med badkar...

Nellie och jag tog nu ikväll vårt första bad i vårt nyinstallerade badkar. Vi verkligt älskar att bada båda två så detta var dagens höjdpunkt.
Vi tog med oss alla badkompisar i badet och hällde i både badsalt och skum, i rosa såklart:-), sen gick vi helhjärtat in i lekens värld och badade tills vattnet uppmanade oss att det var dax att kliva upp. Insvepta i varsin skön badrock lagade vi köttbullar och stuvade makaroner på beställning av Nellie:-), med hennes favorittillbehör majs & röda bönor.
Därefter valde Nellie ut en av hennes favoritsagor och vi kröp ner i "mamma & pappas" säng, läste och prinsessan somnade därefter som en stock. Hon passar alltid på att sova i mamma & pappas säng såfort hon får chansen och inte kunde jag neka henne detta, en tjejkväll som denna:-).

2 kommentarer:

  1. Härligt med badmys! När mina barn var små, var det dinosaurierna som följde med ner i plurret...Kram Agneta

    SvaraRadera
  2. Det är så här alla barn ska få växa upp önskar man.Fortsätt tjejmysa och allt för snart är hon en trotsig,tuff tonåring och då kan du pååminna om såna här tjejstunder. Härligt. Ibland kan mina drasuter till grabbar komma på något så här extra vi gjorde när de var små.
    Anders

    SvaraRadera