tisdag 15 november 2011

Ett effektivt träningsredskap i snygg design...

Igår testade jag in mitt nya träningsredskap på PT-kund och det tycktes funka fint;)...
Min nya "U-Shape"
Jag tyckte personligen att dess yta var väl halkig när jag testade med gympadojor och barfota och kommer nog att fästa på någon typ av halkskydd. Fast det är klart... det är ju en del av poängen med brädan och det ska sägas att alla småmuskler får vara med och arbeta. Detta är ett perfekt redskap som ger enormt tidseffektiv träning för det blir efter bara några minuter bra jobbigt, så 10 minuter i bra tempo på denna och man har fått ett finfint expresspass:). Sen kan den ju kombineras med annan träning såsom jag valde att göra med min kund i går morse, då jag vävde in den i ett finfint cirkelträningspass á 3 min x 3.Perfekt träning inför skidsäsongen som stärker lår, core muskulatur och rumpa. Instabil träning innebär att du även tränar små muskelgrupper som sagt. U-shapen är dessutom perfekt att kombinera med till exempel hantlar eller kettlebells.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar