fredag 25 november 2011

Kursdeltagarna unnar mig...

Igår kväll avslutades åtta veckors ISO Diet kurs i min regi och jag är med största övertygelse säker på att mina härliga deltagare gick därifrån med en riktigt trygg och go känsla om att detta var starten på något riktigtriktigt bra, en livsstilsförändring! En livstilsförändring som innebär daglig aktivitet/aktiva val i vardagen, regelbunden motion som förnöjer. PLANERING, att ligga steget före, vilket gör att livet blir enklare och snedstegen färre. De har alla förstått vikten av att anlaysera sina intag, sin matdag, för att finna sin akilleshäl som orsakar trötthet, sötsug o.s.v. De har nu med sig alla verktyg i bagaget som hjälper dem att må optimalt bra! Alla äter de en stadig frukost för att få huvudet på skaft! Många väljer att dessförinnan ta en härlig morgonpromenad som nu blivit till en vana. Väl sammansatta, regelbundna och mumsiga intag följer dem sedan genom dagen. De kommer att besöka mig då och då för uppföljningar där fokus är att hälsoboostas:), för de behöver vi alla regelbundet! De har och kommer fortsatt att inspirera och motivera varandra aktivt i Kost & Viktklubbens Forum.

Mina fina fina kursdeltagare gav mig den finaste och mest välbehövliga presenten för mig som är oerhört dålig på att unna mig just dessa ting...förutom mitt bad i badkaret då och då förstås;).

TACK kära ni för denna hälsoboost!Jag ska nämligen få fara till Humlans Sköna Värld och få bry mig om bara mig själv en stund och få lyxa utav en skön & avkopplande massage.

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar