tisdag 5 maj 2015

Ge bort hälsa i present


Fick önskan av kund att skriva och tipsa om gå-bort-ting så det får bli dagens lilla blogginlägg.

Det är ju väldigt vanligt att ge bort något ”gott” som t.ex. choklad och visst blir väl de allra flesta glada av lite extra fin choklad.

Jag väljer själv att ge bort choklad mellan varven och satsar i dessa fall på den lyxigare varianten av choklad. En extra bonus är om den är *ekologisk och *rättvisemärkt.


*Genom att göra ett sådant val av choklad utesluter man både eventuell besprutning och barnarbete.

Jag tycker det slår lite högre att ge bort hälsa. Vid särskilda bemärkelsedagar eller vid påsk och juletid allra helst, då det lätt kan bli lite för mycket av det ”goda”.

Utifrån var och ens budget kan man välja att ge bort alltifrån hemmagjord müsli, eget fröknäcke, en god nötblandning, en flaska ekologisk kallpressad olivolja, egenodlade kryddor till diverse prylar som uppmuntrar till träning och varför inte ett par PT-timmar ;-).

Att skapa en egen korg med diverse hälsosamma ting kan bli hur trevligt som helst och brukar uppskattas extra hjärtligt då presenten gjorts med extra omsorg.

Händer titt som tätt att släktingarna får träningskläder, kost- & träningsböcker eller träningsredskap inklusive programupplägg ala Fia vid sina bemärkelsedagar. Det ligger mig liksom varmt om hjärtat. Tror inte de tröttnat på mig hittills … :-)...

Vad skulle du bli extra glad av att få?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar