måndag 23 maj 2016

Vilken drömresa det blivit!

I fredags kom jag hem från att ha arrangerat och hållit i en sju dagars hälsoresa i Grekland, för andra året. Känns i dag inte så märkvärdigt, men när tankarna om att det vore kul att hålla hälsoresor väcktes i mitt huvud för några år sedan kändes det stort. Ja, jag skulle nog säga att det varit en av många drömmar jag haft och som jag bestämde mig för att genomföra när jag träffade ”rätt” samarbetspartners och plats för ändamålet och WOW vilken drömresa det blivit!

Jag är glad och stolt över min egen insats, min underbart fantastiska vän Camilla (Framgångsrik hälsa / CA & Company Hälsa & Skönhet). Vi kompletterar varandra så himla bra! Sen Maria Renhuldt Tsilimigra, denna fantastiska kvinna! Som vi fått äran att lära känna, med ett hjärta av guld. Vår värdinna, som tillsammans med hennes livskamrat Dionysis driver vår funna guldgruva, Daphnes Villas i Porto Roma, Zakhyntos.

Vi är oerhört motiverade och vill och ska göra denna resa år efter år och låta den växa sig allt starkare.

Viktigt, det här med drömmar, små som stora, att våga lyssna till dem, på riktigt!

För mig är små ting också drömmar som jag njuter utav, sköna upplevelser, som att t.ex. packa en korg med godsaker denna härliga årstid och sätta mig på cykeln tillsammans med en god vän eller kärleken i mitt liv, cykla till en härlig plats, allra helst med havet inom synhåll och njuta utav vinden, solen, sällskapet och godsakerna i korgen.

Att bara släppa det man håller på med, ekorrhjulet man lätt snurrar i. Kliva ur för en stund i bara varandets njutfulla stunder. Det är livskvalitet!

Vardagens plikter suger lätt in oss i alla dess trivialiteter och diverse måsten som naggar på drömmarna. Allt annat går gärna före. Till slut blir drömmen nedkrympt till en simpel önskan om att bara få vara hemma och göra ingenting. Den drömmen har jag också och gillar den, men vad händer när den blir enformig och tråkig?

Pliktmänniskan i oss behöver öva sig i att släppa taget. Morgondagens sysslor bör inte alltid beaktas. Allt behöver inte ske efter noga överväganden.

Vi bör bygga lite mer på spontanitet och lust, och inte göra saker och ting så stort och krångligt. Släpp taget och bara GÖR, här & nu.

I väntan på att de stora drömmarna ska slå in, varför inte försöka bli lycklig i det som finns inom räckhåll? Varje levd dröm ger dessutom mersmak, förhöjer livskvalitén.

Så varför inte fundera en stund på vilken liten dröm som du skulle kunna förverkliga här och nu?

Här följer några härliga bilder från årets hälsoresa.

Tusen tack Maria & Dio för denna gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar