lördag 27 mars 2010

Ingen direkt "soffpotatis"...

Jörgen konstaterade att det inte riktigt lät som jag i gårdagens beskrivning att jag varje fredag "låg raklång i soffan och pillade mig i naveln"...njae...han har nog rätt i det, men det händer:), dock inte alltför ofta. Kan hända är jag lite för rastlös för "sånt".

Idag har vi haft en förträfflig dag! Det har gått i ett, och vi har haft en helskön dag!

En av mina kunder fixade hit ett flak (container om jag får beskriva det). Så otroligt bussigt!!! Vilka kunder jag har! Detta satte eld i baken på oss idag och vi fyllde snabbt upp "flaket". Nu när snön smälter kommer allt bråte fram under snön vilket gör att den där "fantastiskt" vackra tomten vi hade snötäckt för några veckor sedan börjar likna nästa veckas spelplan för gyttjebrottning, vilket Nellie älskar!!! "Kakor" bakas hejvillt i gyttjan.

Vilken dag vi haft, riktigt vårväder, man praktiskt taget såg hur snön smälte bort.
Med dörrarna på vid gavel tog vi en fika på vår blivande uteplats mot väster. Nellie hade tre kompisar här så jag hittade en stor kartong bland allt bråte som blev ett perfekt fikabord till tjejerna som njöt till fullo sittande på knäna i gruset framför det perfekta fikabordet.

Med en liten amoretto fylld med massa krossad is sitter jag nu här i soffan framför min kära sambo som sitter med sin dator likväl i knät, hmmm...dax att säga bye bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar