fredag 19 mars 2010

Om Mig

Jaha, då har man blivit bloggare också:)...jag som knappt läst en blogg, men varför inte! Bäst att testa på när man erbjuds tänkte jag. Får väl försöka ta lärdom av "Succé-Lena" som är en välrutinerad bloggerska.

Förmodar att ni kan vara lite nyfikna på mig (om ni inte lusläst min hemsida) så lite info i stora drag om mig.
35 år gammal och bosatt med min familj Jörgen & Nellie i Nyköping, driver jag enmansföretaget: Fias Kraft & Hälsa sedan december -08. Det här första företagsåret har varit helt fantastiskt!!! Allt har gått så otroligt bra och jag får arbeta med det jag älskar och brinner för dagarna i ända, kost, träning och hälsa! Dessutom utvecklas jag i mitt arbete var dag. Jag har målinriktat följt min ambition och dröm och jag känner faktiskt att jag är där, jag har uppnått drömmen, tillsammans med min familj. Vi fann en perfekt tomt via en av mina kunder, "lantligt" men nära stan. Med väldigt snabba ryck slog vi till, så att vi sitter här idag känns lite overkligt. I Stensborg har vi slagit upp vår kåk samt en separat byggnad där jag har min verksamhet, min hälsostudio. Förträffligt bra på alla sätt!
Jag är en person som drivs av att utvecklas vilket fått mig dit jag är idag, vilket såklart gör att jag inte nöjer mig, nej nej, jag har en massa tankar och ideér i mitt huvud som praktiskt taget bubblar upp 24 timmar om dygnet. Jag har svårt att slå bort dem, då jag är mycket för att "göra slag i verket". Det är JAG!

Jag startade mitt arbete inom träning, kost & hälsa 2001. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för träning, och utövat allt ifrån fotboll till trampolinhopp. I dagsläget tränar jag andra som Personlig Tränare samt arbetar som instruktör på Sunlight där jag instruerar i Pilates, Coreträning, Styrka, Cirkelträning, Spinning...m.m.
Det är en enorm kick att inspirerar alla dessa underbara medlemmar, varför jag med stor glädje ser fram emot mina klasser vecka efter vecka! Det tror jag är viktigt, att man har just den KÄNSLAN av egen tillfredställelse i det man gör. Skulle jag gå och "städa av" en klass (kan hända att det hänt någon gång...men inget jag kan dra mig till minnes) så skulle ju medlemmarna inte gilla mig så som de gör:)! I och med att jag fångar deras hjärtan, ger de mig så otroligt mycket tillbaka, underbart!

Vi backar tillbaka i tiden...
När flyttbilen gick till storstan och Stockholm 2001, så var det perfekt läge att byta bransch från frisöryrket (arbetade på "3 stolar" med Björn en tid, vilket väl var det bästa stället man kunnat hamna på som frisör, kanonchef!!!) till friskvårdsbranschen och testa mina vingar, inom det jag är ämnad att göra.
Jag utbildade mig omgående till kostrådgivare på SAFE (Scandinavian Academy of Fitness Education) och fick direkt efter utbildningen arbete som receptionist på SATS Sports Club, Tulegatan, som blev min dörröppning in i branschen och karriären. Blev mycket kortvarig tid som receptionist med andra ord.
Jag utbildade mig därefter i rask följd till Styrkeinstruktör. Personlig Tränare utbildning följde, varefter jag började arbeta heltid som Personlig Tränare på nyöppnade SATS ”Sickla” i Nacka, januari 2003.
Allt flöt på som jag önskade och mer därtill, och kvittot på nöjda kunder var att jag fick nya kunder via mun till mun. Efter ett par år på ”Sickla”, så blev flytt till Italien aktuellt och barnafödande följde. Lilla Nellie kom till världen som idag blivit stora tjejen på snart 5 år. Gud vad tiden rusar!

Nellie i min Studio mars 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar