onsdag 4 augusti 2010

Snabbt i form med de rätta verktygen...

Nu är man på G igen efter semestern.
Kostregistrerat i dagarna 3 för att uppnå en optimal energibalans. Känns riktigt bra! Genom detta kommer man snabbt på banan. Sambon är PÅ vilket gör att vi triggar varandra. Vi samlar steg genom att just "stega" samt med tuffa träningspass och tävlar så smått med varandra:-).

Vi kom precis hem från en skön kvällspromenad. Nellie somnade snabbt i vagnen. Inte dumt att somna vaggandes i en vagn. Nu sitter vi framför varsin dator vid köksbordet och gör våra sista registreringar, för att se om vi "har råd med" något kvällsgott eller ej:-). Jörgen uttrycker sig precis: - Jag kan ju käka vad jag vill jag som ligger 1500(!) kcal kort. Men si så funkar det ju inte: - Hur ser dina staplar ut älskling? - Protein: 30E%, Kolhydrater: 44E%, Fett: 26E%.  - Fint, ett kvällsmål med Fias Hälsomûsli med fil, ägg och frukt så får du en bra "deffdag":-).

SN var på besök i Studion min idag för att göra ett reportage om en av mina kunder, min äldsta kund, Karin 79 år. Detta för att inspirera alla äldre människor att våga söka inspiration och hjälp privat istället för genom den standardiserade sjukvården. Detta gjorde Karin och 11 veckor efter vår start uttryckte hon sig idag:
- Jag är sååå rörlig och går med lätthet! Sitter på balansbollen var dag!
För 11 veckor sedan, när hon tog kontakt med mig kände hon sig skör och rädd att ramla och kunde inte gå ordentligt.

Hennes mål var att få en förbättrad rörlighet, stabilitet och framförallt balans i kroppen och förbättra hennes förutsättningar då hon har problematik i höft och knän (artros).
För 11 veckor sedan tog hon kontinuerligt kortisonsprutor vilket hon inte behövt göra sedan hon målinriktat började träna upp sin kropp. På bara 3 timmar med mig känner hon sig stark, allert och lycklig igen!
Visst är det väl underbart!?
Om en månad är hon redo att gå vidare med sin träning och nytt programupplägg väntar. Hon kan knappt bärga sig.
Ni förstår säkert att mitt arbete är en fröjd när man får göra människor så friska, starka och lyckliga!
Det stärker mig och gör att jag blir en än bättre inspiratör.

Nu är detr dax att stänga igen "burken", slut för idag.

Lev väl Allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar