söndag 12 december 2010

Snart halvtid...

19 veckor gången. Nu ska man normalt sett börja känna sig tröttare i graviditeten men för mig är det helt omvänt, känner mig pigg och "normaliserad" efter alla illamåendes graviditetsveckor. Magen kommer tydligen att växa snabbt under kommande veckor vilket känns kul ,då magen min är rätt liten än så länge.
Det rekommenderas att man ska dra ned på tempot, men i samspel att jag känner mig piggare och starkare känns det inte ännu aktuellt för mig:-).
Vår bebis hörsel fortsätter att utvecklas och den håller på att lära sig känna igen ljudet av min röst. Anlagen till vår bebis mjölktänder är redan färdiga och det som så småningom kommer att bli vuxentänder håller redan på att formas bakom dem.

Fantastiskt, eller hur?!

1 kommentar:

  1. Härligt Fia!
    Kul med hockeyn och att Nellie fick en rejäl vinkning idag.Jörgen får väl klappa på magen som vinkning till syskonet.
    ha det bäst!
    Anders T.

    SvaraRadera