lördag 21 maj 2011

En "babypin" för alla "mjölkhjärnor"...

Hittade en helsmart och egentligen helt "onödig" pryl som jag var tvungen att ha:-).
En "Babypin", som hjälper mig att hålla reda på tid och bröst för nästa amning.
Glömmer nämligen hela tiden bort vilket bröst Nova ammat...

En sån här måste ju bara varenda mamma med "mjölkhjärna" ha:-). Önskar jag uppfunnit den själv. Varför kommer man aldrig på dessa "enkla" uppfinningar innan någon annan gjort det kan man ju fråga sig. Tänk så rik man kunde varit då:-)!

Babypin ä en svensk uppfinning.  En smart och enkel lösning för mammor som ammar. I alla fall för de många mammor som kan vara trötta och lite okoncentrerade... Ett spänne med manuell klocka fästs på amningsbehån och klockan ställs in på den tid man senast ammade.
Babypin hjälper mamman att komma ihåg vilket bröst som senast ammades och när.
Så här funkar den:
Babypin är ett spänne med manuell klocka. Man ställer in tiden för senaste amning och fäster den på behån på höger eller vänster sida beroende på vilken sida man senast ammade på. När babyn verkar hungrig är det enkelt att komma ihåg om det verkligen är tid för amning eller om det kan vara något annat bebisen vill, och vilket bröst det är dags för om det är matdags.
Babypin är extra bra för de mammor som har problem med mjölkstockning samt för föräldrar med prematurbarn som måste matas på regelbundna tider. Babypin kan även användas av föräldrar som flaskmatar. Babypin blev i oktober 2008 nominerad till "Årets barn & babyprodukt" på fackmässan Barn & Baby i Jönköping. Babypin är uppfunnen av svenska 3-barns mamman Åsa Caap och designad av Visual ID och har ett globalt mönsterskydd.

En perfekt och rolig pryl och present till nyblivna mammor. Rekommenderar jag varmt:-)!
Ni finner den t.ex. på följande sida: http://www.4mom.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar