tisdag 10 juli 2012

Mystripp till Västkusten...

Det är alldeles underbart att vara tillsammans med barnen, dygnet runt allra helst, men attans vad skönt det var att vara barnfri i över ett dygn, efter fjorton månader...

Prinsessornas farmor och man bor nedåt Västkusten så i samband med en tripp dit passar vi på att göra roliga aktiviter och mysa runt på Västkusten.

En årlig tradition som Nellie älskar är att fara ner och vara själv med dem då hon får full uppmärksamhet under dygnens vakna timmar. Dödshärligt såklart:)!

Jag, Jörgen och Lill-Nova for efter några dagar efter. Vi började vår vistelse med en helrolig och fartfylld dag på Liseberg.
Nellie vann pappas favvochoklad som listigt byttes bort, mot nog den största Maschmallowspåsen jag skådat...
som nu ligger "glömd" i köksskåpet, haha...
Dagen därpå när solen sken från en klarblå himmel så tog jag prinsessorna med mig till ett härligt bad och det var faktiskt vårt första riktiga bad utomhus denna sommar.
Prinsessorna njöt och vi busade i badet, åt alla tre varsin låda egen-plockad-sallad från ICA som både Nellie och Nova älskar till vår förtjusning. Sen "bjöd" kiosken på Storstrut:).
En baddag inkluderar såklart lite sandlådelek:)
Jörgen hade istället en riktigt bra dag på golfbanan med mor sin och man och var han också helnöjd över dagen, såklart;)!

SEN var det dax för mig och kärleken min att lämna båda tjejerna hos svärmor över en natt. Det gick precis hur bra som helst ska sägas, vilket var sååå skönt!

Jörgen och jag for till ett spahotell nedåt Lysekil. Vi checkade in och tog oss en tur runt för att se dess utbud. (Vi besökte inte helt oväntat dess lilla gym för ett kvickt litet pass;)

Därefter korkade vi upp en flaska Moet som avnjöts tillsammans med svenska jordgubbar medan vi  "stassade om" för spabesök. Vi kröp sedan ner i den ena poolen efter den andra och det var riktigt härligt med dess kontraster.

Från "ispoolen" på endast 10 grader till "himmelska poolen" och vidare till "Djävulens gryta"... Låter läskigt eller hur;)!? Men ack så skönt!!! Ett avslut med ångbastu på detta och vi gick hungriga vidare till att sitta ner över en utsökt och helmysig middag med havet utanför oss och regnet smattrandes, helskönt!Vi är inga sovtutor vare sig Jörgen eller jag men vaknar väl vansinnigt tidigt när vi "egentligen" har alla möjligheter att sova ut ordentligt. Men vad gjorde väl det när vi fick ligga kvar och dra oss för att sedan åter igen starta en ny dag med att sjunka ner i det härliga spat innan en mumsig hotellfrukost serverades och vet ni vad vi fick i oss:)!?
Startade upp med omelette och bacon varefter yoghurt och deras egen müsli med en massa mumsiga bär och smörgås och avrundade det hela med pannkakor med blåbärssylt:). MÄTTA och väldigt belåtna! Dax för en skön liten promenad som tog oss nedåt bryggorna.
Vackert!!
Sen kom Jörgen på den strålande idén att vid utcheck fara vidare till Lysekil för att njuta över en lunch på tu man hand.
Vad satt inte så bra som en "räkfrossa" av färska urgoda räkor:)
TACK Solan & Thomas!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar