·
1,5 dl frysta hallon
|
·
1,5 dl lättkesella
|
·
2 tsk flytande honung
|
·
10 pistagenötter
|
Kör
hallon, kesella och honung till en slät smet i en mixer/matberedare. Häll
smeten i ett litet glas och frys i 1–2 timmar tills smeten har stelnat. Stö
över hackade nötter före servering.
Det går fint att göra glassen långt i förväg.
Var dock noga med att ta fram den minst en timme innan servering, då den annars blir väldigt isig.
Ett perfekt mellis/dessert till alla er som vill äta hälsosamt och bra och kanske börjat tänka på sommarformen;).
Det går fint att göra glassen långt i förväg.
Var dock noga med att ta fram den minst en timme innan servering, då den annars blir väldigt isig.
Ett perfekt mellis/dessert till alla er som vill äta hälsosamt och bra och kanske börjat tänka på sommarformen;).
Buon Apetito!
Receptinspiration från isodieten.se
Receptinspiration från isodieten.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar