söndag 14 september 2014

Framgångsresa


Överviktig och allmänt orkeslös anmälde jag mig i våras till ISO-kursen. Det var dags att göra en livsstilsförändring!

Kursen gav mig många aha-upplevelser och jag tänker nu i helt andra banor än tidigare. Fias härliga energi och den fantastiska peppningen har haft stor betydelse i min lyckade förändring samt stöttningen från min familj.

Nu efter fem månader var jag på uppföljning hos Fia och alla resultat visade på positiv förändring. Började kursen med en metabolisk ålder på 60 år och nu är den 42 år. Var ska detta sluta?  :)   Ska väl nämna att jag är 56 år.

Kostregistreringen i Viktklubben är rolig och är en stor hjälp för mig att ha koll på balansen mellan energi in och ut.

Med mer kunskap om vad och hur jag ska äta känns det lätt och jag känner inte att jag saknar något.

ISO-dietens upplägg passar mig och orken som nu är tillbaka gör att det är lättare och roligare att vara aktiv i vardagen. För att öka på vardagsmotionen försöker jag hitta aktiviteter utomhus. Jag cyklar och går lite med stavar.

Det känns som att jag har hittat en hållbar och hälsosam livsstil. Häftigt!!!
 
Annika 
12 kg lättare med 10,5 cm minskat bukmått.
Har rensat ur garderoben - Hej då allt som är för stort, in med nytt!
Det är en av mina belöningar. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar