onsdag 17 november 2010

Härlig feedback från kursdeltagare...

För tre veckor sedan avslutade jag mina Kost & Kom i Form Kurser efter åtta intensiva veckor, och jag fick därefter in fina utvärderingar som "boostar" mig som coach, vilket såklart är viktigt, samt utav feedbacken se till att utveckla och utvecklas vidare!
Att få bekräftelse på mitt arbete, det jag dagligen gör till 110% är jätteviktigt. Vetskapen om att det  ger en positiv inverkan på människor jag arbetar med och får dem att lyckas ger mig dagligen kraft!
I går kom ytterligare ett mail som gjorde mig härligt glad som jag tänkte dela med mig av...

Hej Fia

Jag vill tala om för dig hur bra jag mår...UNDERBART bra! Livet är mycket enklare och jag är glad och superpigg.
Förut var det jag som somnade i soffan och nu har jag nästan ingen lust att gå och lägga mig alls, hur kan det vara så svårt och ändå så enkelt...?? Jag kan använda alla mina jeans i garderoben! Det är helt galet!
Jättesuper TACK för den fantastiska kicken jag fick av Kost och Kom i form kursen, det här är mitt nya liv!


Många kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar