fredag 12 november 2010

Snacka om att ha en mormor som hänger med i svängarna!

Min mormor kommer då och då hem till mig för en gemensam lunch, då hon tar med sig något gott och vällagat varje gång och alltid med en stor sallad till. Sedan sitter vi och snackar i en timme och mestadels blir det om just kost, träning och hälsa. Så kul att hon är så intresserad och mån om sitt leverne och sin hälsa och frågvis inom detta ämne som jag besitter många svar på.
Hon och morfar har alltid farit runt och dansat och varit sociala till max. Efter morfars bortgång har min mormor sett till att fortsätta leva i samma anda. Aktiviteter av olika slag var dag med alltifrån att dansa, sjunga, "springa" i affärär med någon släkting, ta en promenad med en vän och göra sina dagliga hemträningsövningar etc.

Min mormor har jag messat med i flera år och för ett tag sedan fick hon en dator, så nu mailar vi regelbundet.
Ja, nu mailar vi faktiskt dagligen.
För ett par veckor sedan kom ett mail där hon skrev att hon kommit på en strålande idé, att mailar hon mig varje dag om vad hon gjort för aktivitet, så kommer det att uppmuntra och pusha henne till justdaglig aktivitet.

Du är ju bara för bäst mormor min, jag älskar dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar