söndag 10 juli 2011

Det var den "lätta" löpturen...

Jag och familjen min njuter av semestertid/mammaledighet i detta underbara sommarväder och helt fantastiska kvällar då grillen regerar! Detta med goda vänner och harmonin är på topp, minst sagt, härligthärligt!

Efter att ha kommit hem från Stockholm nu ikväll sådär lagom ”halvseg” efter att ha suttit uppe halva natta följt av en snabbvisit till IKEA…, så bestämde jag mig ändå för att ta en skön, lätt löptur.

Väl i spåret hörde jag att jag hade någon i ryggen och vände mig såklart om och såg en förhållandevis liten, eller låt mig säga ung grabb bakom mig. Från den tänkta lätta joggen blev min hjärna inställd på tävling och vinnarinstinkten blev ett faktum, då jag kände på mig att han kommer att ta rygg på mig och försöka dra om mig mot slutet… och alldeles riktigt, haha.

Jag är inte alls i särskilt god form ännu, då detta bara var mitt andra löppass (utan barnvagn;-) efter förlossningen… så här gällde det att ta till en god strategi för att ”vinna”:-)!

Intervall fick det bli så jag drog på i uppförsbackarna och försökte mentalt tänka att jag joggade lätt och återhämtade mig fint däremellan, så det gick förhållandevis bra och alldeles riktigt försökte han dra om i slutet men icke då, även att det var jämnt;-).

Han stoppade efter vår ”fight” med en trädkram och såg rätt trött ut, medan jag joggade vidare hemåt och ”tackade för mig”: - Bra jobbat! Det där behövde jag!

Känns fint i benen redan nu:-)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar