Laxfilé på spenatbädd med ungsbakade morötter
Kock: Jacob Wismar
Källa: isodieten.se
2 portiner á 400 kcal
300 g laxfilé
150 g bladspenat
425 g morötter
salt och peppar
Wasabikräm:
1 dl kesella 1%
0,5 tsk wasabipasta
0,5 st lime
Salt och peppar
TillagningsinstruktionerSätt ugnen på 150 grader. Skala och skär morötterna i grova bitar. Lägg ner bladspenaten i en ugnfast form. Lägg laxfiléerna ovanpå, salta och peppra. Lägg morötterna runt om. Stek i mitten av ugnen cirka 20 minuter. Rör ihop ingredienserna till wasabikrämen.
Så här såg kvällens middagstallrik alá Iso ut. Wasabikrämen var riktigt god! |
Om matkreatören själv får bestämma ser det ut såhär;) |
Tack Jacob, för middagsinspirationen!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar