söndag 2 mars 2014

Hälsotest - Crossfit - Gymcheck

I fredags var det dags för test igen (som jag och Jörgen gör regelbundet i Studion i form av bukmått, blodtryck och kroppsammansättningsmätning) för att se att man håller sig väl på banan och det kändes gott att få kvittot av bibehållen låg fettprocent med ökad muskelmassa. Mot sommarform;-)!

Saken är den att jag håller mig väldigt jämn och med det menar jag på en nivå där jag känner mig nöjd. 

Dock måste jag jobba på med konditionen! Tog några tunga löpsteg bakom huset med Nova i vagnen igår… och det är ruggans dags att börja löpträna kontinuerligt!

Idag var det dags för mig att bli coachad (lyxigt!) individuellt i form av ett Crossfitpass på Sörmlandskustens Crossfit i Nyköping av bästa Linnéa Bergman Bihl. Det gav mersmak!


Sen blev det faktiskt ett extrapass idag också, då jag och Jörgen for upp till det nya närliggande gymmet Elixir vid Pål Jungs Hage här i Nyköping, medan mormor Brittis och Nellie spelade spel och Nova sov.

Helt klart ett kul ställe med det mesta man kan tänka sig som träningsnördJ

Så nu skulle jag allra helst vilja ha in ett pass tillsammans med Linnéa per vecka samt allra helst en löpmil varje helg som ska komma att kännas HELSKÖN och lätt när sommarn är här.

Då så, dags att lägga in lite egentid och faktiskt träningsplanera!

Jobba på hårt, bra och målinriktat med träningen allesammans och NJUT!

2 kommentarer:

  1. Så himla kul att träna dig idag! Detta kommer bli kanon! :D /Linnéa

    SvaraRadera
  2. Verkligen! Stort tack! Det kommer bli grymt;-)!

    SvaraRadera