tisdag 7 oktober 2014

Nutrition Camp - Visingsö

Gav mig själv en helg av inspiration på vackra Visingsö där jag sammanstrålade med gamla kostrådgivare kollegor och lärare som genom inspirerande och professionella föreläsningar delade med sig av den allra senaste kunskapen inom kost och hälsa.

Dessutom bjöds möjligheten till en hel del fysisk aktivitet under helgen vilket alla var snabba med att delta i. Kul! Vi var många! Närmare nittio personer. Löpning och Crossnature fanns schemalagda. Utöver detta inbjöd Visingsö med sina fantastiska omgivningar till sköna promenader.

Jag är mån om att leva som jag lär och att inspirera från hjärtat, varför det är viktigt att fylla på med kontinuerlig inspiration från olika håll. Detta var ett bra sätt.

Camilla, en fin kollega och vän, som jag för övrigt spinner framtida hälsoresor med hämtade upp mig i Nyköping i fredags och vi for vidare mot Visingsö.

Vädret var helt fantastiskt och vi pausade över varsin espresso på ett mysigt café i Gränna. Inte helt fel att sitta bararmad i början av oktober.

Väl framme på Visingsö Hotell & Konferens inackorderade vi oss,
 för att sedan upptäcka omgivningarna.
Njutbart och rofyllt.
Helgens föreläsare Martin Brunnberg, Susanne Dalsätt, David Jonsson och Camilla Rova välkomnade oss innan vi högg in för middag med ett hav av läckra råvaror helt i min smak.
Efter middagen tog första föreläsningen vid "Den magiska maten" med Martin Brunnberg.
Lördagsmorgonen inbjöd till sightseeing i form av löptur alternativt promenad för dem som hellre ville. Skönt!

En härlig frukostbuffé fyllde sedan våra hungriga magar innan lördagens föreläsningarna tog vid.

David Jonsson som specialiserat sig på kopplingen mat och prestation och hur man med kostens hjälp kan optimera sina resultat startade upp med lördagens första föreläsning och förmedlade sin kunskap på ett pedagogiskt och smart sätt.


Efter lunch fick vi sedan lyssna på Camilla Rova "Nå dina mål och öka din viljestyrka". Lära oss smarta sätt att sätta mål, vara mer närvarande i nuet och skapa balans för att få återhämtning och energi.


Susanne Dalsätt, inspirerade oss alla slutligen med att ge oss ett härligt leende på läpparna och en känsla av att "Ingenting är omöjligt"! 
En helg med god hälsosam mat, en massa inspirerande föreläsningar, intressanta diskussioner, utomhusaktiviteter.
Fick i varje fall mig att må prima! 

Söndagsmorgonen inleddes med Cross Nature-pass i soluppgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar