söndag 9 november 2014

Be Your Best 2014

Denna helg ägde årets hälsomässa rum på Stockholmsmässan i Älvsjö.  I år valde jag till stor del bort själva mässan med företräde för träningskonventet ”Be Your Best” där jag gick ”all in” under en heldag för att fylla på med inspiration och än mer träningsglädje genom att få träna med några av Sveriges absolut bästa instruktörer. Jag älskar arbetet med den egna kroppen som redskap varför denna dag blev som klippt och skuren för mig.

Fia in action:-). Här finns mycket att jobba på, kulkul!

Johanna Andersson - yoginin som reser jorden runt för att inspirera. Hon var HELT fantastisk och bjöd på två härliga klasser: ”Rocking fit” och ”Global Yoga – Play”. Klasser som fick mig att vilja slå knut på mig själv:-). Här fick vi på ett lekfullt sätt tänja våra fysiska gränser genom att förföra vår kropp och själ.

Anna Lindberg - en av våra främsta simhopperskor genom tiderna visade minsann oss deltagare hur man VERKLIGEN kommer åt bukmuskulaturen samt utmanade oss alla i olika modifikationers huvudstående i sin klass ”Bäst när det gäller”.

Usama Aziz - MMA-tränare och PT och Madelinn Fernandez – kampsport- och personlig tränare samt Nike Master Trainer bjöd på klassen ”Tauff Play”
Holistisk träningsform med rötterna i brottningen. Växelvis arbetandes i parövningar och med den egna kroppen. Lekfullt och tufft pass som gav oss ett leende på läpparna och en endorfinfylld kropp.

Sabina Dufberg – En av tränarna i Biggest Loser Sverige och en av de främsta tränare och coacher i Sverige bjöd på klassen: "Better, stronger YOU"
Jag säger bara: POWER! Här fick vi utmana kroppens maximala kapacitet genom styrke- och konditionsbaserade övningar med vår fantastiska kropp som redskap. 

Högtryck rakt igenom på Sabinas stentuffa pass. LOVELY!

Tobias Karlsson – Känd från bl.a. Lets Dance (Deltagit i 14 säsonger!)
Körde bl.a. klassen ”En dans på rosor” och jag som aldrig går på dansklasser eller dylika kunde inte annat än hänföras av den showiga lekfulla känslan som fyllde kroppen av denna klass. Vilken entertainer!

Detta var några av alla klasser lördagen bjöd oss på. Jag och min kära kollega Camilla hade en fantastisk dag!

Jag och Camilla Lindqvist från Framgångsrik Hälsa inacorderade oss i träningslokalen dagen lång. Här sitter vi  endorfinfyllda och småtrötta efter dryga 6 timmar. En och annan grupplåtning blev det såklart.Här syns bara en bråkdel av alla som var med.

Ska väl erkänna att kroppen var lite mör när jag vaknade i morse.
Feeling Great!

Missa inte att delta DU med nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar