söndag 23 november 2014

Känslan av att nå målet!


"Igår var det dags! Dagen då jag skulle nå mitt mål hade ankommit - Tunnelloppet!

Jag har sedan sommaren tränat för att orka springa en mil och delta i tunnelloppet med mina kollegor. Till min hjälp har jag haft Fia, det började med 3 löpteknikpass. Jag fick mersmak och pratade så varmt om detta på Miltronic och flera ville prova på. Camilla tog kontakt med Fia och bokade sju träningstillfällen inför tunnelloppet. Passen hölls på måndagar kl 6 på morgonen. Vi var mellan 7-10 personer från Miltronic som deltog varje gång. Alla tyckte att det var givande och fick fina resultat av att tänka på tekniken.Mitt första mål var att klara av att springa en mil. 
Känslan när jag klarade målet var helt otrolig!! Det var som en mental spärr släppte. Jag glädjeskrek rakt ut och insåg att mitt första mål var avklarat.

Mitt nästa mål var att klara av att springa en mil under 60 minuter. 
Återigen fick jag ett lyckorus genom hela kroppen när jag kollade tiden efter ett av mina träningspass. Jag klarade det!!!

Igår nådde jag mitt slutmål
. Jag sprang en mil, var med i tunnelloppet och klarade det på 57 minuter och 15 sekunder. När mina fantastiska kollegor kollade hemsidan för att se vilket resultat jag hade fått satt jag på helspänn. Min kollega Ulf berättade min sluttid. Jag glädjeskrek rakt ut i bilen på väg hem. "Den där" KÄNSLAN var återigen där, jag klarade det! Ingenting är omöjligt :-)Underbar bild på Camilla & Marie vid målgång :-)

Idag sitter jag med ett leende på läpparna och funderar på vad mitt nästa fokus ska bli? Kanske Göteborgsvarvet? Vi får se.

Tack Fia för all support och peppning till var och en av oss.  Du är en fantastisk och engagerad supporter som har bidragit till att vi alla lyckats nå vårt mål. 
/ Marie"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar