Varför är Xoçai världens nyttigaste choklad?
KAKAO |
- Världspatenterad tillverkningsmetod
- Bevarar naturliga nivåer av flavonoider och andra antioxidanter som finns i kakao
- Använder bara naturlig och låg glykemisk sötning
- Inga skadliga fetter
- Laktos-, gluten- och koffeinfri
- Diabetesvänlig
- Kallpressad kakao betecknas som medicinsk ingrediens
- Är en källa av antioxidanter som hjälper till att skapa god hälsa
- Bidrar till att upprätthålla kroppens cirkulationssystem, samt hjärt- & kärlhälsa
- Hjälper till att upprätthålla ett hälsosamt blodtryck
- Bidrar till att sänka LDL (dåligt kolesterol) och höja HDL (bra kolesterol)
ACAI |
Vill du äta nyttig choklad?
- Kallpressad kakao - Hög kakaohalt (>70%)
- Inget raffinerat socker
- Inga tillsatser
- ORAC certifierad *
*ORAC är en standardiserad analysmetod för att mäta antioxidanter i livsmedel och andra substanser. Skapar trygghet för dig som konsument.
BLÅBÄR |
Referens:
Jag vill tipsa om Xocai Hälsochoklad. Innehåller mest antioxidanter av alla produkter som finns på marknaden. Jag har ätit 6 bitar/dag under 1 månad. Därefter 3 bitar/dag. Enligt blodanalys har jag inga fria radikaler i blodet längre. Under första veckan jag åt choklad minskade jag 3 kg. Fick dra åt svångremmen 1 hål. Sötsuget försvann totalt! Har inget behov av kaffebröd. Tidigare när jag tränade var jag tvungen att sova efter varje träningstillfälle, då jag blev helt utpumpad på energi. Sedan jag började med Xocai har jag varit hur pigg som helst efter träningen.
//Christer Edman, Dr. of Acupuncture and Manual Medicine, Edaxkliniken i Nyköping
En jämförelse:
För att få i sig lika mycket antioxidanter måste man äta 25,5 kg morötter vilket ger 10 290 kcal…
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar