torsdag 20 januari 2011

”Stående ovationer” kl. 6:30 imorse…

Morgonklubb som vanligt, men denna tidiga morgon kl. 6:30 startades med att mina Morgonklubbare överraskande sjöng:
- Ja, må hon leva, i stående "jogg" position på spinningcyklarna.
Inte tokigt att bli uppvaktad på detta sätt:-).

En promenad hem efter morgonklubben varefter min standard grötfrukost följde sittande en bra stund med morgontidningen. Sen en efterlängtad dusch och jag var startklar för dagen.

Efter dagens kunder, en skön promenad ner till stan med gassande solljus i ansiktet, välbehövligt och härligt!

En skön stund med klipp- & färgning hos min frisör på ”3 stolar” varefter jag sprang förbi en butik och köpte med mig ett par ”mammatoppar” och promenixade till förskolan för att hämta min prinsessa som glatt traskade hemåt med mig, den relativt långa vägen för en 5 åring med orden: - Det är skönt att motionera som du mamma:-).

Väl hemma pysslade vi med att göra tryck på tröjor som sedan målades.

Sen kom Jörgen hem med god Kinamat, varefter Nellie gladeligen slet upp sin present (de små liven blir ju så ledsna när de inte får presenter när andra får…ja vet, hon ÄR bortskämd!) och gav sig därefter på att öppna mina. Först öppnades en miniplattång tänkt att ha på resande fot och Nellie uttryckte direkt: - Mamma, den här kan vi ha tillsammans va?! (den är lila ska sägas och liten och "söt"...) Sen en urhärlig morgonrock, som jag får ha för mig själv:-) och sist en parfym som Nellie direkt ville prova, men då var jag tvungen att slänga ur mig: - Detta är bara för gamla tanter som mamma…hm…36 år ja, åren rusar förbi! Men jag är ju bara 19…i metabolisk ålder och det är väl det som räknas:-)!?!

Sitter nu framför brasan i min nya morgonrock och ska väl natta strax.

//Natti Natti

2 kommentarer:

 1. Grattis dan efter!
  Försent! Fixa flagga, fina Fia firas fyrfaldigt först fredagen, försumligt. Flera flotta friare flanerar förbi Fias färdigbyggda familjehus. Fanfarer från fans förgyller familjeidyllen.Feta farsor förlorar fett, fläsk försvinner,friskheten föräras Fia.

  Grattis!
  Anders

  SvaraRadera
 2. Oh, inte visste jag att det var din födelsedag! STORT GRATTIS i efterskott, du fina inspirationskälla! Kram Agneta

  SvaraRadera