onsdag 12 januari 2011

Nytt År - Nya härliga utmaningar!

Vad skönt det är när man börjat beta av en massa deadlines och alla bitarna börjar falla fint på plats!

Att man aldrig lär sig... att efter årsskiftet blir det högtryck! I samma veva som mailen från gamla och nya kunder som vill ta tag i sina liv haglar in, så ska nya gruppträningsklasser formas fram och alla vårens projekt formas fram och spikas.
Att jag dessutom just i denna veva formade om min enskilda firma till aktiebolag gjorde ju inte direkt schemat mindre pressat.

Men nu så känns allt under kontroll, och jag är förväntansfull på det nya året! Livet och allt vad det innebär är ju bara så harmoniskt! Ja, det blir verkligen vad vi gör det till. Det är ju faktiskt så att vi är ansvariga för våra liv och kan forma livet precis som vi vill ha det, bara vi ser alla möjligheter och ljuspunkter som livet bjuder in till.

Idag bokade jag hotellrum i Bromma, på Morning Hotel där ISO Coachutbildningen jag ska gå i februari äger rum. Det är den första av detta slag som formats fram. Blir intressant. Jag har ju redan arrangerat två ISO kurser på egen hand av allt material och kunskap jag samlat på mig under åren, men det ska bli riktigt kul att se vad mer jag kan få med mig i bagaget, samt att jag får helt nytt kursmaterial att köpa in till mina kursdeltagare i vårens ISO kurs, som jag kommer att starta upp i februari strax efter utbildningen.

”Bebben” är tänkt att anlända 8:e maj, så jag hoppas den vill stanna kvar i magen till dess, så jag hinner slutföra alla mina vårprojekt.
Har kunder bokade t.o.m. v. 15 (2 veckor innan tänkt förlossning), så därefter kan den få komma:-). Vi får väl se… Nellie kom som ”gubben i lådan” 4,5 vecka för tidigt. Vi hade av en ren tillfällighet köpt vagn, that´s it, samt att vi veckan därpå skulle gå ”föräldrautbildning”… hej hopp, så kan det gå!

I måndags kväll och i tisdags morse körde jag igång med mina två slutna Pilatesgrupper i Studion. Blir 10 härliga veckor med dessa deltagare.

I måndags drog vårschemat igång på Sunlight och i tisdags körde jag igång mina vårklasser Challenge och Spinning, vilket kändes lika euforiskt som alltid!
Har tagit bort några klasser nu när jag är gravid, vilket väl är sunt…

Imorgon drar jag igång min Morgonklubb på Sunlight, så TIDIGA torsdagar väntar mig 12 torsdagar framöver. I och med att det är så halt går det lite långsammare att gå än vanligt, varför jag får börja gå hemifrån kl. 5:20 för att vara på plats kl. 6:00. Riggat och klart till 6:30. Nu när jag är gravid är det extra viktigt att jag får i mig nåt innan jag går, så jag tror jag måste gå upp några minuter innan 05:00 för att hinna, och det kan jag tycka är en smärtgräns. Innan 5:00 är det liksom fortsatt natt…

MEN efter en skön morgonpromenad är jag "fit for fight", den saken är klar!

Natti Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar