lördag 29 januari 2011

Hem Ljuva Hem...

...Ja så är det verkligen! Vårt hem är min borg, mitt palats:-)!

Sedan vi byggt vår kåk och min hälsostudio i Stensborg och flyttade in i januari 2010, så har jag känt en sån enorm lycka!

Min Studio är min arbetsplats, för så fort jag sätter foten innanför den dörren kliver jag in i mitt arbetet. Annars kan man lätt tro att arbetet kommer för nära inpå, men i mitt fall underlättar det bara, då jag tidigare flackade fram och tillbaka som en jojo från den ena arbetsplatsen till den andra samt har kunder från 6:00 och då är det bra skönt att ha nära till jobbet. Jag har en fast punkt, en arbetsplats, där jag trivs som fisken i vattnet! Visst ska jag inte sticka under stolen med att jag alltid finns till tillgänglig för mina kunder och "alltid" arbetar mer eller mindre (som väl de flesta egna företagare…), men det är med full stimulans även att jag såklart som alleman har perioder då det går smått överstyr.
Men är det inte konstant och att man lärt sig att koppla bort och koppla av totalt däremellan, så är det ingen fara. Den balansen har jag nämligen uppnått!

Det jag älskar allra mest är som sagt vårt hem, vårt underbara hem och dess härliga belägenhet med goa grannar runt omkring oss, en härlig tomt med toppenpotential som successivt ska formas fram.

Att komma hem på fredagseftermiddagen tillsammans med Nellie är bara så mysigt, då vi alltid har just påtalat ”fredagsmys”:-) framför oss. Denna kalla årstid har vi inte sällan tänt en brasa och krypit ner i ett bad direkt vi kommit hem, varefter vi hoppat i myskläder.
Jörgen står allt som oftast för matlagningen då han kockar allra bäst och helst, och där kommer ännu ett lyx in i bilden såklart:-).
Därefter sjunker vi inte sällan ner i våra soffor, så där skönt fredagströtta.
Det är därför så skönt med nära och go vänner/grannar att spontanträffa närsomhelst och hur som helst utan en massa planering såsom uppstyrda middagar osv. utan bara kunna kliva över till varandra rätt och slätt. Passar oss utmärkt!

Imorgon ska vi upp tidigt. Jörgen för bortamatch och jag för utbildningsdag medan Nellie har en lekdag tillsammans med kompisar.
Med 100% säkerhet 100% retuscherad:-)
Så nu ska vi belägra våra soffor framför gårdagens inspelade "Lets Dance" som roar oss så smått hela familjen. Ett skönt avslut på en skön lördag.

Se till att ha en riktigt skön fortsatt helg allesammans!
Gör just bara det som faller er in, släpp alla "måsten", och ha en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar