söndag 20 mars 2011

Denna solskenshelg friskar upp vem som helst...

UNDERBART! Så härligt bra vi alla mår av detta SOLSKEN! I fredags blev nog de allra flesta av oss så smått deppade av alla snö som kom och som åter igen gjorde att utemöblerna som kommit fram under snön (åtminstone våra som stått ute vintern lång...), grusgångar och väglag blivit synliga och torra igen så att framkomligheten blivit enklare och promenaderna raskare, och vårkänslor "kvittrade" i luften.


I torsdags natt insjuknade vår Nellie i vattkoppor, så det blev en febertopp utan någon sömn som följde. I fredags låg hon sedan deckad i soffan dagen lång framför "Fem myror är fler än fyra elefanter", varefter natten som följde var OK. Dock var det en tjej som vaknade på helt fel sida i lördags, ynklig & gnällig och som inte alls ville ha alla dessa kliande koppor på kroppen såklart...Dock fick denna fantastiska lördag nog vem som helst på fötter!
Jag vaknade som vanligt tidigt och arbetade ett par timmar, tills att resten av familjen vaknade upp då vi satte oss med en efterlängtad frukost och med ett härligt solsken strömmande in genom köksfönstret, härligthärligt!
Vi bestämde att det första vi skulle göra var att ta en lång och skön promenad tillsammans.
Det gjorde vi, och sedan blev vi ute dagen lång fram till femtiden, då all snö på vårt tak smält bort.

Nellie hade tur att närmsta grannen Hugo också i detta nu hade vattkoppor så de fick en helsköndag tillsammans och "sjukan" blev som bortblåst för några timmar.Från berget kastades finfina snöbollar upp på Studiotaket, eller åtminstone försök till det, men som snarare kom i perfekt fönsterhöjd... KUL! Såklart;-)...

En härlig fika med smörgåsar, varmchoklad och Annelies hembakta bullar blev en helskön paus mot den varma väggen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar