onsdag 6 april 2011

Blommor & ”ros” rörde mig…Tack allesammans!!!

Vid förra veckans spinningklass på Sunlight kände jag för första gången under graviditeten att det inte var särskilt ”behagligt” längre hur mycket jag än höjde styretJ… så jag bestämde att denna vecka fick bli min sista vecka att köra gruppträningsklasser innan uppehållet tills i höst.

I går kväll for jag till Sunlight för att instruera & inspirera på mina klasser, Styrke Challenge (Tuff Cirkelträning) & Spinning och möttes av alla mina fantastiska deltagare som varje vecka gör att detta är sååå kul!

Tusen tack allesammans för allt ni ger tillbaka i form av er glädje & energi! Samt all underbar feedback som både stärker och förbättrar mig som instruktör.

Sakteliga börjar jag dra ner på mina alla arbetsprojekt då bebben kan komma snart…Förvisso en månad kvar till beräknad födelse, men vår Nellie kom denna vecka, så man vet ju aldrig…

Förra veckan avslutade jag min Morgonklubb med min härliga grupp företagare som jag startar upp åter i september och de följande 2 veckorna håller jag de sista ISO diet träffarna med mina två grupper. Personlig Träning och sittande Konsultationer har jag bokat fram t.o.m. v. 16.

SEN kan bebben komma
J!

Under mitt uppehåll kommer jag att arbeta aktivt med min Kost & Viktklubb vilket känns kanoners.
Får så mycket fin feedback från mina medlemmar varje vecka på att jag lyckas inspirera och bana deras väg mot deras respektive mål genom nya synvinklar, tips & råd samt en massa inspiration, motivation, energi och sist men inte minst att uppnå en optimal kropp i balans!

TACK Allesammans! Ni vet, utan Er alla hade jag aldrig varit där jag är idag!

2 kommentarer:

  1. Halleluja!
    Tack själv Fia för DINspiration!
    Anders

    SvaraRadera
  2. Tack Anders för alla härliga leenden du framkallar:-)

    SvaraRadera