torsdag 28 april 2011

Vilket fantastiskt jobb jag har!!!

Ni som är egna företagare och arbetsnarkomaner såsom jag är vet att man aldrig släpper jobbet helt utan alltid "är redo" och finns där för sina kunder. För mig är det av största vikt!
Jag har däremot verkligen och äntligen lärt mig att "stänga av" jobb och leva i NUET, som när jag t.ex. är tillsammans med familjen. Jag lever i balans! För mig är det också en självklarhet att leva som jag lär.

Många tror kanske att jag för den saken skull aldrig skulle ställa bilen vid butiksentrén, stoppa halvfabrikat i min shoppingvagn eller äta snabbmat:-)... men självklart händer det!
Dock ska jag säga att jag älskar härligt sund & hälsosam mat och finner stor njutning av livets goda!
För mig är inte "livets goda" att smälla i mig en stor påse chips & läsk på helgerna, för att jag helt enkelt inte gillar det och ser det som ren "skräpmat", som jag gärna väljer bort. Det är i varje fall vad jag valt att intala mig för att jag vet hur man mår och hur det påverkar kroppen. Allt sitter i psyket varför det är så viktigt att man är mentalt förberedd när man går in för att göra en livsstilsförändring. Jag som coach vägleder, men du måste själv göra jobbet och ta aktiva val & beslut under din resa mot en bestående förändring.

Feedback är såklart jätteviktigt för mig som coach. För min egen utveckling samt att det fyller på mig med en massa energi så att jag kan fortsätta att entusiasmera vidare dag för dag.

Vill dela med mig av en kunds härliga ord om just hennes resa och som gör mig alldeles varm om hjärtat.
Som sagt har jag världens bästa arbete, men som också tar en del kraft och energi men tack vare mina kunder som ständigt fyller på mig med bensin, så har jag MASSOR att ge!

Min resa
Jag vill dela med mig av min resa från utbränd, deprimerad, överviktig och orkeslös till stark, glad och smalare igen.

Min tidigare utmattningsdepression ledde efter några års medecinering till övervikt, kraftlöshet och ännu mer depression. Uppgivenhet och hopplöshet fick mig att nästan ge upp. När jag blev tipsad av en vän om Fias Kraft & Hälsa kände jag att det var värt ett sista försök.
Ingen är gladare än jag! Fia har gett mig drivkraften att komma på banan igen! Efter Personlig Hälsocoachning, medlem i Kost & Viktklubben och sen nu pricken över i:et ISO-kursen, har jag fått tillbaka lusten för livet igen!
Jag har kunnat sluta med min medecin och genomgår en riktigt härlig livstilsförändring! Mina ben bar mig nästan inte tidigare och jag var totalt orkeslös, men med Fias fantastiska stöd och peppande tar jag mig nu framåt igen!
Jag tappar kilon och centimetrar, kommer i kläder som jag inte gjort tidigare. Jag tränar styrketräning 3 dagar/vecka och tar långa promenader med min hund varje dag som ger solljus och frisk luft. Jag har fått tillbaka jävlar anamma känslan att ta tag i saker. Jag känner att jag har blivit starkare och fått bättre flås.
För matdagbok i Kost & Viktklubben, äter nu mycket protein istället för en massa snabba kolhydrater och mest av allt Fia förstås som är mitt framgångsrecept!
TACK till Fia som hjälpt mig från 0-100 med allt stöd, alla verktyg och din fantastiska energi!! Du har räddat mig! Jag ser fram emot höstens inbokade hälsotest!
// Massor av kramar från Åsa
Mer inspiration: http://www.krafthalsa.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar