onsdag 26 oktober 2011

Förändringen blir tydligare och tydligare dag för dag...

I föregående Blogginlägg så ville jag öppna upp tanken om vad man väljer att unna sig för att unna sig är viktigt och stärkande och ökar vår livskvalité!

Fyra veckor har snart passerat sedan jag startade upp höstens ISO dietkurs och som ni kanske tagit del av så går det fint för mina kursdeltagare och över deras egna förväntningar, vilket ju är så härligt.
Här får ni ta del av ett inlägg från Forumet i min Kost & Viktklubb, när vi talar om att "unna oss":

Visst ska man unna sig och unna sig ofta! Att ingå i det här härliga ISO gänget, att gå den här "kursen" det är för mig, att unna mig, självinsikt, nytändning och stor glädje över den förändring som blir tydligare och tydligare för varje dag!  // "Peter Hardö"

Mot oanade höjder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar