onsdag 12 oktober 2011

Glada tillrop efter 2 veckors ISO diet...

Imorgon är det två veckor sedan jag startade upp höstens ISO diet kurs och det går fint för mina 15 kursdeltagare.
De planerar sina intag till 100% och anstränger sig för att dagligen komma upp i en bra aktivitetsnivå utav vardagsmotion/promenader och många väljer också att "krydda" på detta med härliga träningspass på gymmet, i hemmet eller ute i den härligt friska höstluften.

Jag får härliga mail från deltagarna. Senaste som dök upp i min inkorg:

Jag förstår knappt själv att det fungerar så himla bra!! Känner mig redan piggare och mår bättre, är gladare osv osv. Listan kan göras lååång!


Imorgon är det dax för uppföljníngsträff och då ska fokus ligga på följande:
Avvikelser, justeringar och utbyten och den viktiga MOTIONENs betydelse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar