fredag 2 december 2011

Det är sååå värt det!!!

Här sitter jag vid datorn och jobbar med skön musik ljudandes från radion, det är natt, och familjen min sover. Det är då jag jobbar som allra bäst! Ja, jag vet, borde sussa, men vissa perioder måste man bara. Jag är egen företagare och det går bra, riktigtriktigt bra!
Jag får sån otroligt, fantastiskt fin feedback varje dag vilket är min bensin som gör mig till en gasell var dag:)!

Tack alla mina underbara kunder som driver mig vidare och gör mig till den jag är!
Att jag älskar det jag gör går nog inte att ta miste på, men även jag måste fyllas på med ny energi och det står ni alla för som gör verklighet av det jag förmedlar. Det sista som fyllde mig just var ännu en ny medlem i min Kost & Viktklubb som hittat till det aktiva Forumet: - Vilket fantastiskt Forum!!!
Ska sägas att det inte är det lättaste att få igång ett Forum, men nu är det full aktivitet i Forumet med en massa tips, ideér, bollingar & bus:). Nya medlemmar ramlar in via mun till mun dagligen.

UNDERBART!!!

Jag kommer dagligen på mig själv med att jag verkligen lever som jag lär till mångt och mycket.
Idag stod jag och kikade in i kylen och funderade på vad mellis jag var sugen på...jag fann en burk naturell keso och ett par finfina apelsiner som jag gjorde en riktigt sund "ris ala malta" utav, mums!!!
För er som ännu inte vant er av socker så går denna mellis/dessert ju att smaksätta på ett mycket hälsosamt sätt, nämligen med vaniljstång som skrapas ur eller enklare i ren pulverform (Observera att det inte ska stå vanilj"socker" på burken;)

Ett enkelt, fräscht, juligt och mumsigt mellis:)

3 kommentarer:

 1. Hej Fia!
  Igår startade jag mitt "nya" liv i balans :-) ... det gick väl så dääär. Men skam den som ger sig. Din blogg här fungerade inte riktigt från min dator. Det var nå´t strul. Men idag funkar det och jag tänker lägga in den som länk hos mig, i min blogg.
  Du är en inspirationskälla bara genom ditt väsen så att ha dig "på axeln" känns bara bra. Inte som någon "Ågren" om du förstå vad jag menar.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. PS ... I det här inlägget skrev jag förresten om dig och din "mission" ... i min blogg:

  http://skatanstankar.com/2011/12/01/full-fart-blev-det/

  DS

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att få sitta på din "axel":), jag är bra på att klappa vet du;)! Härlig inställning! Skynda långsamt, en förändring ska få ta tid och denna har du ju just påbörjat alldeles förträffligt bra. // Kramkram

  SvaraRadera