torsdag 22 december 2011

En må-bra-känsla utöver det vanliga!

Lollo och jag, två halvslitna småbarnsföräldrar hade igår en riktigt välbehövlig lyxkväll "in the middle of nowhere". Vi satte oss i bilen med utskriven karta i högsta hugg men dimman (vi skyller i varje fall på den;) gjorde att vi körde lite vilse...men efter mycket om och men kom vi fram till en liten oas på landet.
Vi blev varmt mottagna av självaste "värdparet" Lotta & Hasse, och det visade sig att det lilla mysiga stället bara var vårt för en stund. Lyxigt! Otroligt charmigt ställe som jag skulle beskriva väldigt personligt, familjärt, stillsamt och lugnt som frambringar full harmoni. Nu var det väldigt mörkt varför vi främst såg och fick uppleva den mysiga innemiljön. Ska bli spännande att fara dit en annan årstid eller härnäst kanske vid en annan tidpunkt då ljuset får avslöja alla detaljer och dess helhetskänsla. För dit kommer jag att fara många gånger, den saken är klar!

För när vi satt i bilen därifrån var vi som två nya människor som satt och yrade och skrattade utav alla spänningar som släppts loss, efter att ha avnjutit den godaste koppen te efter en proffsigt underbart härlig lååång och skööön chokladdoftandes massagebehandling! 
 
Jag rekommenderar varmt detta te med lite drag i, med smak av julkryddor. Underbart gott! 
Ska sägas att vi sedan upptäckte att det "bara" var att köra raka vägen hem, utan några krussiduller...:)

Humlans Sköna Värld
Väl värt ett besök!

TACK mina fina kursdeltagare för en fantastisk upplevelse, urskönt!!!
Tack Lotta för en väl genomförd behandling, jag blev som ny:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar