söndag 4 december 2011

Gud sååå skönt...

...var det som bubblade upp inom mig igår eftermiddag när jag "barnvagnspowerwalkade" i regn & rusk till vänner för lite julmys.
Boostad till max utav en rask & "ruskig" barnvagnspromenad:)
Känner man att det kryper i kroppen av både det ena och det andra så är det absolut bästa sättet att få bort det genom att aktivera sig! Får man på kuppen frisk luft är det en extra bonus. Det finns verkligen inget dåligt väder. På med bra kläder bara, gå ut och njut! Jag kan rent av tycka att en hård vind och lätt piskande regndroppar i ansiktet kan vara riktigt skönt. Testa får ni se;).
För mig blev det en extra njutning just igår med dånandes skön musik i öronen som gjorde att mina raska steg blev än raskare och den sköna känslan total!
Nova sussade sött under skön vaggning och var på topp när vi var framme, redo för julbak:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar