onsdag 28 december 2011

Ta del av några medlemcitat...


Julkampanjen gäller året ut!!!

Vill bara ge ett stor tack till Fia för all hjälp! Utan henne och viktklubben hade jag inte lyckats med det jag har gjort. På mindre ett år har jag gått från fet, otränad, trött och hängig till 30 kg lättare, tränad, pigg och glad! Tusen, tusen tack!! //Lena

Inför sista träffen ikväll på Kost & Kom i Form kursen vill jag bara dela med mig av min glädje; vågen visade -6 kg sedan jag började kostregistrera. Livsnjutare som jag är, äter jag KVALITATIVT, NYTTIGT och JÄTTEGOTT. För mig är kostregistreringen ett toppenverktyg! Det är svårt att på egen hand veta att jag får i mig tillräckligt av alla näringsämnen, vitaminer och mineraler. Programmet visar mig svart på vitt hur jag ligger till och visar mig vad jag bör komplettera med för livsmedel som jag fått för lite av, för att uppnå optimal balans. Kanonbra! Vidare har jag spanat in lite recept som jag är sugen på att prova... //Agneta

Jag kom först i kontakt med Fia genom Personlig träning. En tjänst som jag var mycket nöjd med. Efter ett par månader beslutade jag mig för att göra en seriös helhetssatsning mot ett sundare liv. Jag kontaktade då Fia igen och vi bokade in ett möte. Genom Fias enorma kunskap och otroliga förmåga att inspirera och lära ut fick jag en stadig grund att börja bygga på. Förutom den kunskapen och möjligheten att maila frågor till Fia, fick jag även tillgång till hemsidan. Ett urbra verktyg för att se precis hur man ligger till i energibalans, vilket även ger det optimala resultatet. Idag använder jag i stort sett sidan dagligen, om inte för att lägga in hela dagar så jämför jag livsmedel, vilket är ett fantastiskt hjälpmedel för att göra så smarta livsmedelsval som möjligt. Är så otroligt tacksam att jag träffat Fia och fått tillgång till hemsidan. Det har verkligen givit mig en helt ny livstil och jag har aldrig mått bättre. //Annelie

Jag vill tala om hur bra jag mår... UNDERBART bra! Livet är mycket enklare och jag är glad och superpigg. Förut var det jag som somnade i soffan och nu har jag nästan ingen lust att gå och lägga mig alls, hur kan det vara så svårt och ändå så enkelt...?? Jag kan använda alla mina jeans i garderoben! Det är helt galet!
Jättesuper TACK Fia för den fantastiska kicken jag fick av kursen, det här är mitt nya liv!
Med kostdataprogrammet har jag verkligen förstått hur allt hänger ihop med proteiner, kolhydrater och fett etc. Tänk så fort det går att lära om, när man väl har bestämt sig och har de rätta verktygen. Tack Fia för att du har öppnat mina ögon... //Marie

Thanks Fia for ISOFia-ing Us
We needed a new way of life and started the internet based programme for both food and training. You have been amazing in your encouragement, knowledge and continuous advice. It is so easy once the energy in and energy out becomes a way of life. We are now well on the road and although a long way to go, I know we will get there! The scales have not perhaps shown a dramatic change but the reduction in clothes size, physically more healthy and general aura of well being are already happening. The programme is easy to follow and gives endless information.....Thanks once again for helping us a new way of life! // Christine

Jag vill dela med mig av min resa från utbränd, deprimerad, överviktig och orkeslös till stark, glad och smalare igen. Min tidigare utmattningsdepression ledde efter några års medecinering till övervikt, kraftlöshet och ännu mer depression. Uppgivenhet och hopplöshet fick mig att nästan ge upp. När jag blev tipsad av en vän om Fias Kraft & Hälsa kände jag att det var värt ett sista försök. Ingen är gladare än jag! Fia har gett mig drivkraften att komma på banan igen! Efter Personlig Hälsocoachning, medlemskapet i Kost & Viktklubben och sen nu pricken över i:et ISO-kursen, har jag fått tillbaka lusten för livet igen! Jag har kunnat sluta med min medecin och genomgår en riktigt härlig livstilsförändring! Mina ben bar mig nästan inte tidigare och jag var totalt orkeslös, men med Fias fantastiska stöd och peppande tar jag mig nu framåt igen! Jag tappar kilon och centimetrar, kommer i kläder som jag inte gjort tidigare. Jag tränar styrketräning 3 dagar/vecka och tar långa promenader med min hund varje dag som ger solljus och frisk luft. Jag har fått tillbaka jävlar anamma känslan att ta tag i saker. Jag känner att jag har blivit starkare och fått bättre flås. Jag för matdagbok i Kost & Viktklubben och äter nu mycket protein istället för en massa snabba kolhydrater. "Fia" är mitt framgångsrecept! TACK till Fia som hjälpt mig från 0-100 med allt stöd, alla verktyg och din fantastiska energi!! Du har räddat mig!// Åsa

ISO-kursen avslutades för knappa två månader sedan och resultatet var -5,7 kg! När jag vägde mig förra vecka veckan så hade jag gått ner ytterligare 2,5 kg!!!!! (trots en 1 vecka i Turkiet ;o)) Yes!!!!! Känns så underbart!! Har aldrig mått bättre!! Hemligheten bakom min framgång är: kunskap, envishet och rutiner. Jag behöver aldrig vara hungrig eftersom jag ska äta 5 ggr/dag. Kostregistreringen är en stor hjälp för att få en blick för hur mycket man får/ska äta varje dag och att man får i sig rätt saker! Sist men inte minst: träning
Efter ytterligare 5 månader:
”I fredags var det dags för mätning igen...nervöst men spännande. Jag anade att det skulle vara förbättrat resultat sen förra gången för jag har hållit mig till ISO-tänket och ökat min träningsdos (mycket styrketräning), men att det skulle vara så bra resultat hade jag inte väntat mig. Jag svävade på små moln ut från Fias studio. Sen ISO-starten för 7 mån sedan så har jag gått ner 7,6 kg varav 6,8 kg i fettvikt! Det är kanonbra för jag vill inte tappa mina muskler! Alla andra värden var förbättrade - det är inte vad vågen visar som är det viktiga utan det som finns under skinnet – en stark och frisk kropp! Jag skulle vilja gå ner cirka 3 kg till men återigen, det är inte kilona som är det viktigaste. Jag känner mig faktisk rätt nöjd när jag tittar mig i spegeln och jag har ju gått ner 4 (!)jeansstorlekar! Nu är målet till nästa mätning att ”bibehålla” och det tänker jag klara med råge!
Den här livsstilsförändringen som jag har genomfört är det bästa jag har gjort! Jag mår så HIMLA BRA!”
//Marina
Jag som coach kan skvallra;), att Marina vid sin senaste mätning gått ner 8,3 kg i vikt, utav fett, närmare bestämt 7% fett!!!

I somras bestämde jag mig för att ha en hälsomånad någongång i höst. Jag bestämde oktober. I slutet av september blev jag tipsad om Fia. Jag kände att jag skulle behöva hjälp på vägen att nå mitt mål. Nu är jag inne på sista dagen i oktober och jag är förvånad hur bra det har gått. Jag har hållit koll på allt jag ätit genom kostregistreringen. Inget onyttigt alls under denna månad och ingen alkohol. 6,1 kg lättare och 4 cm mindre i omfång ska jag nu ge mig in på nästa utmaning, nämligen att äta mer "normalt" och unna mig lite vin igen. Men jag arbetar trots detta mot mitt balanserade slutmål. Jag är så himla glad att jag blev tipsad! Tack Fia!!!
//Maria

Jag kan meddela att många väljer att "BARA" vara medlemmar i Kost & Viktklubben för den stora internetbaserade receptbanken med mumsiga, näringsberäknade måltider bara att ladda ner och skriva ut vilket gör veckoplaneringen enkel till tusen. Veckoinspirationsutskicken är väldigt uppskattade! Utskicken gör det mycket enklare att hålla sig på "banan" med en Kropp & Knopp i Balans!

Testa du med;)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar