torsdag 31 maj 2012

Omelett alá Fia...

Mat ska i min värld gå blixtsnabbt att slänga i ordning samtidigt som det såklart ska vara sunt, fräscht och välsmakande.

Att kylen är fylld med bra basvaror är en förutsättning.

SÅ jag öppnade kylen och funderade på vad jag skulle kunna slänga iordning till lunch i ett nafs och fann en burk lättkvarg och 2 ägg som jag vispade ihop till en matig, mättande och supersund proteinbomb. Hottade till smeten med lite havssalt och chili flakes. Slängde i detta i en upphettad teflonpanna, sänkte värmen, hackade snabbt upp en röd paprika och nåra skivor skinka och mager hårdost som fördelades över smeten som stod och puttrade. Hackade upp en massa romansallad som jag piffade upp med en spray av olja/vinäger och vitlökspeppar. VOILA:)!

PERFEKT SNABBMAT:-)!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar