torsdag 3 maj 2012

Steg i rätt riktning...


Nellie väljer nr. "17" som är hennes turordning vid brandövningarna på skolan...

Vårens stegtävling startade upp den 2 februari

En nyhet jag haft denna omgång är att ge en trigger till ALLA!

Nämligen att ge alla deltagare som överstiger ett snitt på 7000 steg per dag chansen att vinna en ”PT-timme”, med mig såklart;).

Det är ju nämligen som så att våra förutsättningar och mål kan vara hästlängder ifrån varandra.

Jag brukar säga till mina kunder att starta upp med att jobba upp vardagsmotionen. På med en stegräknare och ha som mål att GÅ minst 7000 steg per dag.

I vårt samhälle är det dessvärre ingen lätt match längre, då många sitter i bilen till jobbet, tar hissen upp till kontoret där man sitter framför datorn dagen lång för att ta hissen ner till bilen och landa i soffan därhemma...

Tragiskt men sant! Så ser det ut på alltför många håll idag.

Detta kan komma att föda både övervikt och depressioner vilket i sin tur kan leda till diverse följdsjukdomar...

Hur som helst så uppmuntrar jag mina kunder till aktivitet utifrån var individs förutsättningar. Stegräkningen i Kost & Viktklubben är då kanaonbra tycker jag, oavsett man väljer att tävla eller ej.

Såhär går stegtävlingarna till:Den första deltagaren som tar sig genom Sverige, från Treriksröset till Trelleborg, vinner stegtävlingen. Vid varje Delmål utses en vinnare! Delmålsvinnare kan man bara utses till en gång.

Vårens Priser har varit kosttillskott i form av Omega 3 - Livsnödvändiga fettsyror med massor av hälsoeffekter, Proteintillskott och Multimineraltillskott. Kosttillskott som passar precis alla.

Treriksröset → Trelleborg 2100 km på 250 dagar om man snittar på 10 000 steg per dag

Under denna "resa" utses 3 olika delmålsvinnare utöver vinnaren som tar sig först till Sveriges ände, vilket denna omgång blev en flitig cyklist. Förutom rena steg och långa tuffa träningspass, med betoning på cykling, som sedan omräknats till steg har han fått ihop ett enormt antal steg och snittat på 42 000 steg per dag.

Nu ikväll fick Nellie bestämma en siffra utav alla som överstigit ett snitt på 7000 steg per dag och hon valde ”17” då det är hennes nummerordning när de har brandövningar på skolan.

TESS, där har du Nellie att tacka:), för du har precis vunnit en PT-timme hos mig.

Stort grattis!!!

P.S. Kan redan nu meddela att höstens stegtävling startar upp den 1 september 2012. Kanske just DU ska vara med:)!? D.S.

1 kommentar:

  1. TJO HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! det är ju jag som vunnit.
    Nr sjutton får bli mitt nya turnummer, Tack Nellie.
    JIPPPPIIII!!!!
    Kram Tess

    SvaraRadera