måndag 30 april 2012

Visst är det möjligt!

För tolv veckor sedan steg en 45 årig man in i min Studio i samband med ett bestämt beslut, att göra en livsstilsförändring. Japp, han hade bestämt sig och besökte mig för en "invägning", för att sedan få ett kvitto på sin insats.

Medan hans fru gick min isodietkurs så valde han att aktivt halka med på ett banaskal och samtidigt börja träna, i tron att det var ett nödvändigt ont. Köpte ett 3 månaders-kort på gymmet för att ge det ett försök...

Idag, tre månader senare, steg en "26 år yngre" man in i min Studio och bland det första han sa var: - Det är ju så kul! Hade jag aldrig kunnat drömma om. Men Fia, det är dyrt...alla mina kläder är ju på tok FÖR stora:)! Inte konstigt med ett 11 cm mindre bukmått och dessutom en stor minskning av det inre skadliga viscerala bukfettet. Ni vet den där "pondusmagen" som jag hellre uttrycker "gravidmagen" som så många män "bär" på.

När vi startade upp för 12 veckor sedan hade han en metabolisk ålder på 56 år och var tvungen att ta blodtrycksmedicin.

Tre månader senare utav en god balanserad kosthållning och regelbunden kondition och framförallt styrketräning (som han aldrig tidigare pysslat med) fick han med sig ett kvitto hem till frun sin, att han faktiskt inte var mer än 30 år;).
Blodtrycksmedicin var ett minne blott och att "hinka bira" varje helg likaså. Visst tar han sig fortsatt en och annan öl på helgerna, absolut,  men nu väljer han att köpa de bästa sorterna och blir helnöjd av mindre, för såhär vill han leva...

...och Fia bara ler:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar