måndag 23 april 2012

Hösten härligt planlagd...

Dag för dag blir nu projekt för projekt planlagt och klart inför hösten, vilket känns så himla skönt!

Detta hör "egentligen" inte till min natur, impulsiv som jag är, men är man en "framgångsrik enmansföretagare" så krävs det full planering, för att allt ska funka och för att jag själv ska kunna hålla alla bollarna i luften samtidigt, på ett proffsigt sätt!

Känner mig jätteladdad inför hösten, inför nya utmaningar och nya projekt, stora som små.
Mitt största företagsprojekt i höst som också kan komma att ge mig den största utmaningen, är att få 300 personer på företaget som inkluderar stillasittande till aktiva, unga som gamla att "blomma":)!
Missa inte att kika in på min hemsida då och då, för kanske det dyker upp något som kan komma att passa just Dig! www.krafthalsa.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar