tisdag 3 april 2012

Lilltjejen börjar bli stor...

I morse, efter ett mysigt bad i lilla baljan så rullade jag & Nova iväg i raket-power-walk-fart mot BVC och slog nog tidsrekord, och var där på pricken:).
Nova har sedan "start" älskat vagnen till mamma Fias stora glädje;)
Sedan vi uppgraderat till sittvagn är det än härligare, eller än mer intressant kanske jag borde säga:)
Rekommenderar varmt Urban Jungles "terrain" till alla aktiva blivande mammor. En alldeles underbar vagn! (löpvagn)
Det är en fröjd att se Nova äta.
På mornarna sitter hon och sparkar av förtjusning med benen, så snart vi börjar skala ägget hennes, som hon liksom vi ser som pricken över i:et av frukosten.
En stor portion gröt med banan i och ett ägg går i denna lilla kropp. Fantastiskt, eller hur:)?
Sist vi var på tillväxtkontroll var i januari så det var intressant att få fram lillprinsessans aktuella tillväxtstatus,
9 kg och 70 cm lång, alldeles perfekt:)!

Att hon blir ett år om en månad känns helt overkligt! Vart har dessa elva månader tagit vägen?!
Men vid närmare eftertanke har det varit en succesiv härlig utveckling som skett dag för dag, vecka för vecka, månad för månad... mycket mys och mycket harmoni skulle jag sammanfatta tiden som gått.

På eftermiddagen var det dax för nästa dos av frisk luft och denna gång på cykel tur och retur skolan för att hämta storprinsessan och kompis, i det underbara vädret. Bra kallt men soligt!

Vinteroverallen fram på nytt...
Jag slängde ner "häcksaxen" i cykelkorgen för att göra lite bus tillsammans med tjejerna, genom att knipsa av en stor bunt påskris på vägen hem, som sedan skulle prydas med färgglada fjädrar, men det blev betydligt roligare att hoppa studsmatta och gunga när vi kom på hemmaplan.
lattjolajbans:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar