torsdag 29 mars 2012

Ett bra avslut på något nytt...

Sitter här med en ruggans go känsla i kroppen. Tröttheten blir som bortblåst dessa stunder av lycka som infaller sig så härligt ofta. I detta nu en lycka efter ett bra kursavslut med mitt stora ISO-gäng som jag ikväll kunde se på var och en av dem att "poletten fallit ner" och att det infann sig ett lugn hos var och en av dem. Ett lugn av att ha hittat ett skönt förhållningsätt till kost och aktivitet som verkligen funkar! En kosthållning som funkar utmärkt på dem själva likväl på deras familjemedlemmarna i sin helhet >
Ikväll bjöd jag på ett enkelt men gott litet mellis som jag såklart delar med mig av:).
Är det något kursdelatgarna verkligen fått med sig så är det vikten av att stoppa i sig mellanmål och hur smarriga mellanmål man enkelt kan slänga ihop. Arbetskamraterna som sitter där med sitt "fika" blir lätt avundsjuka och nyfikna vilket ju är sååå bra, eller hur;)?!

Vad jag slängde ihop var några skivor mager hårdost varav jag fick in en bra proteinkälla, röd paprika som är rik på antioxidanter och en riktig c-vitaminbomb och toppade med ett par valnötter för att det är så gott och tillför kroppen mineraler, B-vitaminer och en fin källa för fleromättade fetter. VOILA:)!

Ser fram emot att få följa mina fina kursdeltagare under deras fortsatta satsning mot sina respektive slutmål av en kropp i full balans. Upp till bevis om ett år att de fortsatt är i viktbalans. Då är jag nöjd med min insats:)!

Uppskattning kan visas på många sätt och de är genom härliga tillrop och nu ikväll både av härliga tillrop och hälsosamma gåvor de kom med. Sååå fint och sååå varm om hjärtat gjorde det mig!
TACK!
Det har varit ett sant nöje att få inspirera er alla och det tänker jag fortsätta med:)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar