måndag 12 mars 2012

Hon ville ge mig ett fint avslut på dagen...

Vilken härlig överraskning jag fick idag, minst sagt, rörd till tårar...

Som egen företagare är jag alltid på hugget, för det mesta full av energi!
"Sjuk" excisterar liksom inte i min värld, men det har jag varit... nyopererad har jag varit...och sömnlös har jag varit...ingen bra combo...Hur som helst har jag p.g.a. detta kommit lite ur fas vilket är tufft när agendan är full och man är helt fullbokad. Att finna tid och utrymme till sina, om än så fina kunder är då inte helt lätt. Hur som helst så lyckades jag få in en kund kl. 5:30 i morse trots pressat schema, men bristen på sömn måste ha gjort att jag var DÖD imorse och därav inte väcktes av min klocka eller har något minne utav att den ringt, utan vaknade 5:45... i ren förtvivlan över min upptäckt. För detta händer heller ine i min värld! Det var dessutom det sista jag behövde i detta nu och minst sagt för min kund som tagit sig hit till kl. 5:30... (jag skäms att erkänna detta...). Jag trollade fram en lucka senare i veckan, men mitt superdåliga samvete har följt mig dagen lång tills min missade morgonkund kom med en blomma till mig nu ikväll, herregud så gulligt!! Uppskattad även när man gjort en djupdykning.

Hon ville ge mig ett fint avslut på dagen!
Wow!!! TACK, tusen tack för detta kanonslut på min dag!

Nu ska jag dyka ner i vår sköna säng och ladda om inför en fortsatt intensiv, men härlig vecka med många tidiga mornar;).

Bättre och bättre dag för dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar