fredag 11 januari 2013

Pepp för bestående resultat...

Bytt är bytt och kommer aldrig tillbaka...

Mina kursdeltagare står i väntans tider inför kursstarten på tisdag, så vad sitter väl då väl på plats om inte lite pepp inför startskottet.
 
En av mina kursdeltagare utropade idag: - Perfekt tid för kursen, inför sommaren 2013!
 
Visst är det så, men för att lyckas att gå ner i vikt och framför allt att slippa behöva göra om det igen inför nästa års badsäsong krävs det att man lägger om sina vanor från grunden.

Vår livsstil avspeglas i vår kropp och figur. Går man på en diet, vilken som helst, kommer man med största sannolikhet att gå ner i vikt, men så fort man återgår till de gamla vanorna så kommer även kroppen och figuren som är sammankopplad med de gamla vanorna att komma tillbaka.

Vill man ha en bestående viktminskning kan man därför inte se isodieten som en diet man ska följa under en begränsad tid.

I samband med kursen ska såklart deltagarna ta tillfället i akt att med min coachning lära sig ett nytt sätt att tänka och leva och lägga om vanorna från grunden.

Återgår man aldrig mer till sina gamla vanor kommer heller aldrig den gamla figuren åter.

Det är faktiskt inte konstigare än att man måste städa regelbundet för att det ska vara fräscht hemma, eller tvätta regelbundet för att ha rena kläder.

Visst är det väl mer förnöjsamt att äta hälsosamt och göra vardagen lite jobbigare i form av daglig aktivitet;).

isodieten.se
Mot en kropp i full balans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar