söndag 28 april 2013

Aktivare sörmland - Vårens måbra mässa

I fredags trädde vi in i den stora mässlokalen på Pål ljungs hage i Nyköping med vårat pick och pack, vilket blev ett helt fullt släp med prylar.

I och med att jag ensam driver mitt företag så tog jag hjälp av min andre hälft som ju mer eller mindre gjutits i "kraft & hälsa" under alla år vi hängt ihop:), och det visade sig ju att vi fixade vår första mässa med bravur. Vi hade dessutom riktigt kul!

Vi kom relativt snabbt fram till att vi kunde komma att få en intressant monter och det måste den väl ha varit då vi från öppning vid tio fram till fyra på eftermiddagen hade besökare hos oss non-stop. Jätteroligt!!

Strax innan tre sprang jag bort till föreläsningsalen och höll min föreläsning för en härlig grupp människor som gick därifrån med ny inspiration.

Det som lockade mest i vår monter visade sig vara vår hälsomüsli som vi demade med månadens bär utav blåbär, samt BungyPump Walking, fjädringstavarna, som blev en hit bland mässbesökarna.
En inspirerande Powerpoint lät vi dessutom ha rullandes under dagen som nog gav en och annan mässbesökare en god tankeställare;).

Det här gör vi om!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar