torsdag 2 maj 2013

Tävlingen som ökar medvetandet till aktiva val - var dag!

Igår drog Nellie vinnaren av en PT-timme av alla som deltagit i vårens stegtävling i Kost & Viktklubben, som överstigit 7000 steg/dag.
Vinnare blev nr. 11, Michelle

Härligt!! Får se vad bus vi ska hitta på den timmen;). Grattis!

I Kost & Viktklubben ordnas regelbundet stegtävlingar och alla som önskar och som är medlemmar i Kost & Viktklubben aktiveras.
Tanken är att det ska vara en finfin trigger till att ta den där extra lilla kvällspromenaden när man efter en stillasittandes arbetsdag upptäcker hur skrämmande få steg man har på pedometern osv.
Det funkar, testa får ni se;)

Den första deltagaren som tar sig genom Sverige, uppifrån Treriksröset ner till Trelleborg, vinner stegtävlingen. Inte sällan har man några i ”eliten” med i tävlingen som det inte ens dröms om att vinna över, varför jag vill ge en extra vinstchans till ALLA – Alla som överstigit 7000 steg/dag;). Det triggar på så vis alla som valt att delta, att fortsätta!
Man väljer att tävla med sig själv och sätter upp personliga stegmål samt att man samtidigt kan tävla mot resterande medlemmar, om man vill. Oavsett blir det en riktig aktivitets ”morot”!

Sen är det kul att stega genom Sveriges karta som är uppmålad i Kost & Viktklubbens program där man följer sin väg och för varje delmålsstad genom Sverige såklart unnar sig en hälsosam present.

Blir du nyfiken så läs mer på hemsidan vet ja: www.krafthalsa.se

Nästa stegtävling startar upp efter sommar och sol om inte stor efterfrågan att ha en över sommaren såklart.

Till dess kan man hitta nya rutiner och aktiviteter som ökar stegen tills man uppnått sitt balanserade stegmål och med säkerhet blir en av dem alla som överstiger 7000 steg/dag i höst. Vem vet vinner just DU kanske höstens PT-timme med mig;).

Njut av en härlig solskensdag allesammans och varför inte passa på att samla på er lite "steg";)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar