fredag 16 april 2010

En sån glädje att få inspirera andra till kraft & hälsa!

Öppnade just upp mitt Forum på min hemsida och tog del av kursdeltagarnas ord från deras första vecka utav ISOdieten samt andra medlemmar som arbetar individuellt med min coaching samt med kostprogrammet som vägledare. De alla glädjer mig så!!! Jag får så mycket tillbaka i mitt arbete, vilket driver mig framåt!
Det är med ett leende på läpparna jag nu sitter här efter att ha tagit del av deras ord från deras start utav ISOdieten.

Mona som involverat hela familjen, t.o.m. mannen som är långväga på affärsresa och "fast i vulkanmolnet". Köpt bra löpdojor och verkligen målat upp sin målbild framför sig att med en go känsla ta 5 km i sträck innan året är slut. Att hon dessutom ställer sig på Crosstrainern varje morgon innan ISOfrukosten i 30 min utöver sina 7000 steg/dag kallar jag att vara motiverad till tusen!

TIPS från coachen: Är ni morgontränandes så ha framplockade träningsplagg som ni lätt skuttar i, häll i er ett glas vatten, träna, och njut sedan av en riktigt bra sammansatt frukost i lugnan ro.

Så har vi Marie som gillar variation både vad gäller träning och kost och tränar på olika gym i stan för att ta del av olika favoritpass och miljöer. Hon trixar och fixar med kostprogrammet för att skapa nya och spännande ISOmåltider, vilket är kanonkul och helt OK bara man följer planen med antal kalorier/dag, optimala näringsvärden samt rätt energifördelning mellan protein, fett och kolhydraterna.

Petra testar på nya träningsformer, har redan kommit ur "sockerträsket" och njuter verkligen och undrar om det verkligen kan vara så hr bra! Mätt och nöjd som aldrig förr! Dock saknar hon en Pilates Dvd av Mig och det taggar mig såklart:). Gäller bara att få tid till det, men den kommer inom sinom tid så också en avslappnings Cd.
Ser fram emot när jag i höst kommer jag att starta upp med slutna små Pilatesgrupper i min Studio, utöver mina Pilatesklasser på Sunlight såklart!
Maria, så laddad att hon drog igång så snart hon hade kursboken i sin hand en vecka i förtid och på kuppen dragit med sin sambo. Kan väl inte bli bättre!

Anki satsar 100% och nu med fullt fokus på att komma igång med träningen. Introduktion i gymmet bokat och klart samt inplanerade lunchklasser i agendan.

Utöver några av kursdeltagarna som jag nämnt har vi Lollo som kör ISOtänk med min coaching och kostprogrammet som vägledare, promenixar på luncherna och lagar ISOmatlådor var dag med nya och varierande komponenter som hon tipsar och inspirerar med.

Jag riktigt ser deras framgång och ser stort fram emot att få följa dem på deras resa mot ett optimalt välmående, inte bara dessa kursveckor utan tills de uppnåt en livslång balans.

Med detta önskar jag er alla en härlig helg och sist men inte minst FÅNGA DAGEN OCH NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar