onsdag 14 april 2010

Inspiratör på Årets Vårträff...

I dag när Karin Wöjer Amcoff, försäljningschef på Scandic, anordnade årets Vårträff som gick i Hälsans tecken blev jag inbjuden som inspiratör. 30 kvinnor inbjudna.

När jag klev in på Scandic träffade jag på denna fantastiska kvinna, 20 kg lättare än sist jag såg henne, wow!! Såklart nyfiken på hur hon gått tillväga. Hon hade startat upp med Viktväktarna och sedan på egen hand kört "50%" metoden och dragit ner all mat och dryck med 50%. Onekligen en bra och passande metod för henne. Det bästa av allt utbrast hon:
- Nu Fia, ska jag anlita dig och nå ytterligare en nivå.
Det ser jag fram emot, likväl att få arbeta med några av de andra kvinnorna som genast bestämde sig för att ta min hjälp och vägledning.

Vårträffebn startades upp med en näringsrik dryck samtidigt som kvinnorna fick kika på Scandics nya gym (jag är grymt nyfiken på detta, då jag aldrig hann dit pga. av riggning inför föreläsningen).
Därefter inspirerade jag under 45 min och öppnade upp nya tankegångar hos dem alla, hoppas jag:).
Vi höll till i restaurangdelen på Voyage, urmysigt!
Sen kom Emil Karlsson, deras kökschef ut och berättade om restaurangens alla finfina nyheter samt presenterade den härliga "taste break" som väntade av de allra bästa råvarorna.
Under härlig livemusik avnjöt vi Emils "taste break" och för första gången såg jag Karin uppträda, talangfullt.
Riktigt NICE!
Därefter kom Ann-KristinRahm från MIC Produktion upp på "scen" och hade en härligt inspirerande presentation om Italien, närmare bestämt Masseria Coccilio, i Lecce, som ägs av Nyköpingsparet Wenche & Jan Johansson. Jag blev inspirerade och ser fram emot att i framtiden samla ihop vänner och bekanta och hyra in oss alla på detta unika pensionat. Blir vi tillräckligt många hyr vi stället privat:)!
Sist var det dax för Cornelia Dahlberg att presentera Xocai, en unik och exklusiv mörk choklad gjord på kallpressad kakao så att antioxidanterna bevaras till fullo jämfört med upphettad "vanlig" choklad. Spännande, den ska jag forska mer i.

Det var med ett leende jag tog mitt pick och pack och cyklade hem i kvällssolskenet från Scandic.

1 kommentar:

 1. Karin Wöyer Amcoff19 april 2010 kl. 10:23

  Hej Fia
  Tack för FIIIIIIIIIINA ord. Ska bara göra ett tillägg i min viktminskning. Annki Endahl har varit en stooooooooor mentor och fått mig att göra rätt beslut i fråga om VAL av mat och övriga intag.

  Då jag ska operera min axel snart så bokar jag upp ditt och mitt samarbete fr o m AUGUSTI - då du Fia - ska vi tillsammans slita bort 10 kg till. MINUS 30 kg är mitt mål och de sista 10 ska bli mig ett sant nöje att jobba bort tillsammans med dig :-)


  Eftersom du var riggningsupptagen när vi hade visning får du gärna komma in på en fika eller lunch så visar jag dig runt på nya gymmet och på relaxavdelningen.
  VI HÖRS IGEN
  kram
  Karin

  SvaraRadera