lördag 10 april 2010

Ikväll ska lagas smaskig "ISO" middag!

En härlig lördag har passerat och nu väntas en skön kväll.
Efter att jag vaknat av att min lilla prinsessa ville "rita" mamma på ryggen (vilket jag inte säger nej till:) och jag gissat på en mängd massa målade ting så var det dax att slänga på mig träningskläderna och ner i gymmet.
45 min spinning med hög och bra musik fick mig verkligen på G, härligthärligt!
Därefter en mumsig grötfrukost. Frukosten är absolut det bästa bästa jag vet! Tänk att man aldrig tröttnar!

Nu har vi precis varit och inhandlat en massa "ISO-livsmedel" och ska ikväll tillaga en av storfavoriterna (lunchrätt förvisso), nämligen "Kräftstjärtar med avocado och kidneybönor", MUMS säger jag när jag ser den aptitliga bilden i ISOkokboken (mums hoppas jag, då det blir premiär för den rätten ikväll)!

Till det blir det ett riktigt gott glas vitt vin, för självaste ISOdieten börjar ju först på måndag, samt att varken jag eller min sambo är i behov av att tappa några kilon, varför ju ett glas vin för oss är helt OK:)!

Receptet delar jag såklart med mig av:

Kräftstjärtar med avocado och kidneybönor
*2 port
300 gram kräftstjärtar
1 medelstor avocado
1 tomat
60 gram sockerärtor
1 rödlök
5 dl kokta eller konserverade kidneybönor (350 g)
4 tsk olivolja
4 tsk vinäger (äkta vinäger av tycke och smak)
4 tsk citronsaft
2-3 tsk sambal oelek

Blanda ihop allt och häll chilivinägretten  över salladen. Servera med en grönsallad om så önskas.


BUON APETITO:)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar