söndag 25 april 2010

Grym träningsvärk efter "Dance and fight and party night" på Berns...

Imorse när Annelie och jag slog upp ögonen på vårt hotellrum på Berns och skulle ta oss upp ur sängen kved vi båda två, minst sagt!

Strax innan 7:00 i lördags morse satte vi oss i bilen mot Stockholm och Berns och kl. 9:00 startade vi upp på det stora dansgolvet på Berns under kristallkronorna med en timmes intensiv Afro med Dorotka. 15 min vila/klädbyte mellan klasserna denna träningsdag på Berns då Fitness Magazine firade sitt 15 års jubileum: "Dance and Fight and Party Night". Träning 9:00 - 17:00
 Efter Afron följde en timmes Summer Dance/DansAerobic med Oscar Nilsson från World Class. Jag är ingen "Aerobictjej"...uhhhhh...men jag körde så gott jag kunde, men längtade mest efter eftermiddagen och Body Combat & "Ruffie", tuffa fightklasser som passar mig utmärkt! Dock var det häftigt att se Oscar på scenen, så grymt proffsig! Såg så lätt ut...hm...
Därefter en timmes Body Jam med Åsa Fornander. En ny klass jag aldrig testat på. Även den lite för "dansant" för mig men kul att testa såklart.
Därefter lunchpaus så Annelie och jag sprang ut i Kungsträdgården och fann en härlig solskensspot och åt en mumsig pastasallad och laddade upp för eftermiddagen som bjöd på Body Combat, "Ruffie" (TUFF parträning) och som avslutades med en timmes Yoga då vi fick slå knut på oss själva:).

Body Combaten var en fröjd, så kul och så tufft, med ännu en kanoninstruktör, Fredrik Andersson. Jag gav gärnet i 60 min och jag säger då det, det är uppenbarligen den klassen som gett oss den värsta träningsvärken "all over", men framför´allt mellan skulderbladen. Känns som någon stått med hammare & spik på bröstryggen, men ack så skönt:)! En hel dags träning ska väl kännas ha ha.

Efter sista klassen gick vi i förda våra träningskläder ut och köpte mat som vi tog med bort till Nybrokajen och satte oss just på kajen i solskenet och NJÖT!

Efter en dusch blev det såklart discodans på samma golv som vi tidigare tränat på. Full aktivitet med andra ord!

Höjdpunkten imorse var dock frukostbuffén följt av en skön stund i solen innan hemfärd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar