fredag 23 april 2010

Full aktivitet denna morgon...

Sitter i detta nu med min andra frukost (lyxigt värre med 2 grötfrukostar:).
Startade upp min morgon med en uppfriskande cykeltur till Sunlight runt 5:45. SÅÅÅ skönt att det inte regnade, då jag alltid trotsar vädret och är ute oavsett, och börjat bli less på dessa kalla halvtrista dagar. Denna morgon visade redan innan sex att den skulle bli strålandes med en klarblå himmel och betydligt behagligare temperatur, härligthärligt.

6:30 körde jag och mina "morgonklubbbare" igång med ett improvoserat cykelpass (glömde nämligen alla mina skivor hemma denna morgon...) med ett efterföljande finfint cirkelträningspass eller snarare "Challenge"(som jag anser är betydligt tuffare och roligare än ett klassisk cirkelträningspass).
Lite magträning på balansboll följt av en ordentlig genomkörare med stretch fick avsluta passet.
Därefter en god hotellfrukost tillsammans som vanligt, varefter vi önskade varandra "trevlig sommar". Terminens sista morgonklubb. Kändes skumt! Redan, gud vad tiden rusat på. 13 passerade pass denna termin, var fredag. Nu tar vi sommaruppehåll fram till aug/sept.
Några väljer att köra på med egen träning, andra går i "vila" medans andra kontinuerligt var vecka kör "PT" med mig. Det är det som är så kul med denna Morgonklubbsgrupp jag har, att det är en sådan variation av "gubbar" (nu kommer jag att bli kallad "gumma" kan jag tro...:).
Alltifrån 35 åringar till 65 åringar i gruppen, samt att vissa ligger på nivå "marathonlöpare" och vissa har startat upp sin träning från noll denna termin, och ändå funkar det så fint. Alla kan arbeta med full kapacitet utifrån just sin nivå.

Cyklade snabbt hem därefter för att förbereda inför mitt nästa arbete och det med start på Söra kl. 9:30.
Personligt Träningspass med en kund vars fokus var att förbättra löptekniken, hitta sin nivå, samt variera löpträningen mer.
Tre varv med olika typer av löpning fick det bli. Första med fokus att hitta en balanserad "lagom" nivå, fartlek andra varvet då vi arbetade fram en riktigt "kick" i passet när vi toppade, det som min kund aldrig tidigare riktigt känt. Det blev ett bra pass i ett underbart väder och jag lämnade min kund med ny löparglöd, för en liten cykeltur hemåt kl. 10:30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar